Sala sportiva

 

Clubul sportiv Gonvaro dispune de o sală sportivă cu sisteme de ventilare, aer condiționat și iluminare perfecte care asigură clienților noștri desfășurarea jocurilor sportive în condiții confortabile. În această sală sportivă din Chișinău se organizează competiții și antrenamente de baschet, volei, fusal, handbal, badminton și alte discipline sportive. În funcție de jocul pe care îl aleg iubitorii de sport, angajații clubului vor pregăti sala și vor instala echipamentele sportive necesare, transformând rapid terenul de joc în arena sportivă necesară.

 

“Gonvaro–SportClub” Gonvaro-SportClub se evidențiază prin crearea condițiilor excelente și utilarea cu echipamentele necesare pentru desfășurarea jocurilor în sala sportivă, precum și prin dotarea cu vestiarele spațioase și cabine de duș. În sala sportivă din cadrul clubului nostru se găsesc toate accesoriile sportive necesare pentru desfășurarea jocurilor active, inclusiv mingi profesionale pentru minifotbal sau futsal, volei și baschet.

Programul de funcționare a sălii noastre sportive corespunde perfect cerințelor persoanelor active, oferind timpul optim pentru antrenamentele sportive.

Vă îndemnăm să practicați sporturile colective și să deveniți parte a unei echipe puternice și unite a Gonvaro-SportClub!

 

Complexul lucrează de luni până sâmbătă de la orele 11:00 până la orele 22:00.
Duminică este zi liberă.

Alte serviciile noastre
biliard-2 tenis-2 trenajerka-2
SALA DE BILLIARD
TENIS DE MASA
SALA DE FORTA