Sala de volei

 

Jocul de volei îi pasionează pe toți sportivii, dar și pe amatori, indiferent de vârstă și nivelul de pregătire fizică. O sala de volei potrivită, o minge și câțiva jucători – sunt tot ce trebuie pentru a petrece timpul agreabil și util. În mare parte, datorită voleiului de plajă, viitorii sportivi și amatorii se deprind cu acest joc încă din copilărie. Posibilitatea de a aprecia avantajele jocului de volei într-o sala de volei profesionistă este oferită de centrul sportiv Gonvaro-SportClub.

 

Ca și alte jocuri sportive populare, voleiul favorizează dezvoltarea și menținerea unui corp sănătos, precum și unei minți sănătoase. Procesul propriu-zis al jocului este atât de captivant încât permite să uiți pentru un timp de multe griji cotidiene sau stres. Fiecare jucător de volei capătă o bună doză de energie pozitivă, o excelentă dispoziție și fortificare fizică. Acest tip de joc nu necesită o pregătire specială, ceea ce face ca voleiul să atragă oamenii practic cu orice nivel de pregătire fizică. Procesul jocului de volei se caracterizează printr-o creștere a tonusului vital pentru mai multe sisteme ale organismului, printre care:
   - fortificarea sistemului cardiovascular;
   - îmbunătățirea circulației sângelui;
   - întărirea sistemului respirator;
   - antrenarea efectivă și eficientă a tuturor grupurilor de mușchi;
   - consolidează funcțiile aparatului locomotor;
   - îmbunătățirea funcționării sistemului nervos;
   - creșterea rezistenței;
   - îmbunătățirea vederii;
   - antrenarea dexterității și a preciziei mișcărilor;
   - dezvoltarea reacției, disciplinei și abilității de a lucra în echipă.

Mersul jocului îi implică în acțiune efectiv pe toți cei aflați în câmpul de joc, ceea ce favorizează căpătarea unei doze de energie pozitivă pentru toți jucătorii fără excepție. Nu trebuie însă, de uitat că pentru persoanele cu afecțiuni ale sistemului cardiovascular, ale aparatului locomotor, ale tractului gastrointestinal și cei care au alte boli grave urmează ca, în mod obligatoriu, să consulte în prealabil medicul curant.

volei  volei

volei  volei

PARTICULARITĂȚILE EXERCIȚIILOR

La sala de volei centrului sportiv Gonvaro-SportClub sunt create toate condițiile pentru iubitorii acestui sport popular în toată lumea. În afară de sportivii profesioniști, la noi se antrenează deseori colegi, concurenți, parteneri, prieteni și chiar colective de familie! De asemenea, jocul de volei se desfășoară sub formă de odihnă activă după antrenamentele la aparate. Însă, în cazurile în care activitățile în clubul sportiv se încep cu jocul de volei, se recomandă, în mod obligatoriu, executarea în prealabil a exercițiilor de încălzire.

Alte serviciile salii sportive
sala sportiva baschet futsal si minifotbal
SALA SPORTIVA
BASCHET
FUTSAL SI MINIFOTBAL