Sala de billiard

 

În sala de biliard Gonvaro-SportClub vă puteți relaxa plăcut, bucurându-vă de un joc fără grabă. Pentru amatorii de biliard aici este creată o ambianță excelentă, care favorizează atât jocul profesionist, cât și antrenamentele pentru amatori. Jocul ritmic în clubul Gonvaro se transformă într-o adevărată satisfacție pentru cunoscătorii fideli ai acestui vechi și nobil joc.

 

În sală sunt amplasate patru mese de biliard: două pentru jocul clasic și două pentru amatorii de biliard american (pool). Jucătorii profesioniști vor rămâne mulțumiți de înalta calitate a echipamentelor de joc puse la dispoziție. Celor care doresc să învețe jocul de biliard li se pun la dispoziție toate accesoriile de joc necesare.

La dispoziția jucătorilor este un minibar, unde se propun diferite băuturi răcoritoare, precum și cafea aromată sau ceai. Atmosfera confortabilă din sală se menține cu ajutorul sistemelor de aer condiționat, de încălzire și ventilare bine concepute. Un televizor LCD dotat cu sistem acustic favorizează crearea unei ambianțe plăcute de joc.

    

  

“Gonvaro – Sport-Club” se evidențiază prin prețurile sale loiale. Prețul pentru o oră de joc de biliard clasic constituie 50 lei, iar pentru o oră de pool – 40 lei. Vă așteptăm de luni până vineri de la 15:00 la 22:00. Duminică este zi liberă. Veniți și vă petreceți timpul frumos la noi!

  

Alte serviciile noastre
sportzal-2 tenis-2 trenajerka-2
SALA SPORTIVA
TENIS DE MASA
SALA DE FORTA