Tenis de masa

 

La centrul sportiv Gonvaro-SportClub din Chișinău sunt create condiții speciale pentru amatorii tenisului de masa. Fiecare vizitator al nostru, indiferent de deprinderile de joc, va putea beneficia de o mulțime de momente pozitive de la practicarea acestui sport popular. La dispoziția persoanelor care apreciază tenis de masa stau aproape toate cele necesare pentru învățarea tehnicii jocului și pentru perfecționarea abilităților sportive în domeniu.

 

Popularitatea tenisului de masă este legată nu numai de fascinația acestui joc, dar și pentru că favorizează restabilirea mai multor sisteme ale organismului, în primul rând, acționând asupra unor asemenea factori precum:

VEDEREA 
în timpul jocului de tenis de masa ochii se află într-o continuă mișcare, privirea fiind concentrată pe mingea care se deplasează, ceea ce este o excelentă gimnastică de restabilire pentru vedere. Tenisul de masa este una din metodele de prevenire a unui șir de afecțiuni legate de miopie și prezbitism. Se recomandă tenisul de masa persoanelor care petrec mult timp în fața televizorului sau a monitorului de la calculator.

REACȚIA
Exercițiile de tenis de masa sunt considerate ca fiind unul din cele mai bune remedii care influențează creșterea concentrației atenției și dezvoltarea vitezei de reacție. Primele rezultate sunt sesizabile deja după câteva antrenamente. Exercițiile de tenis de masa se includ în programul de antrenament pentru sportivii de altă calificare.

DEXTERITATEA
în timpul jocului creierul omului execută operații de căutare a soluțiilor pentru sute de mișcări de coordonare, ceea ce acționează în mod benefic asupra dezvoltării vitezei de control al corpului. Acest lucru este favorizat în mare parte și de ritmul înalt al jocului, care se mărește pe măsura creșterii abilității.

În afară de aceasta, jocul de tenis de masa favorizează dezvoltarea abilității motorii fine a mâinilor, antrenează mușchii picioarelor, normalizează respirația, întărește sistemul cardiovascular. Exercițiile de tenis de masa regulate au un efect pozitiv asupra rezultatelor din multe alte probe sportive. Tenisul poate fi practicat, efectiv, la orice vârstă.

PARTICULARITĂȚILE EXERCIȚIILOR
Sala pentru jocul de tenis de masa este parte a complexului Gonvaro-SportClub. Datorită acestui fapt, vizitatorii clubului nostru de fitness își pot perfecționa deprinderile de joc atât separat de alte activități, cât și alternându-le cu alte exerciții. În sală lucrează un antrenor calificat, serviciile căruia vor fi utile și jucătorilor începători, și cunoscătorilor mai experimentați ai acestui joc. Pentru perfecționarea abilității există în dotare echipamente și accesorii pentru joc moderne noi. În sala de tenis a Gonvaro-SportClub, ca și în incinta întregului complex, întotdeauna este curățenie ideală, aer proaspăt și un regim termic constant.

 

  

“Gonvaro – SportClub” vă așteaptă prețuri democrate și deservire la cel mai înalt nivel. Regimul de lucru este de luni până sâmbătă de la 11:00 la 22:00. Duminică este zi liberă. Veniți, jucați și vă bucurați!

Alte serviciile noastre
sportzal-2 biliard-2 trenajerka-2
SALA SPORTIVA
SALA DE BILLIARD
SALA DE FORTA