Sala de forta

 

O formă fizică excelentă este visul multor femei și bărbați. Noi vă vom ajuta să vă realizați dorința, să aveți o ținută îngrijită, să fiți puternici și frumoși. Pentru aceasta la Gonvaro-SportClub există aparate de fitness. Aici exercițiile sportive capătă o productivitate deosebită.

 

Sala de forta Gonvaro este considerată, pe bună dreptate, ca fiind unul din cele mai potrivite locuri unde poți lucra eficient asupra corpului tău. Suprafața sălii constituie 200 m.p. Încăperea este dotată cu echipament sportiv performant de ultimă generație. Pentru antrenarea diferitelor grupe musculare există aparate de antrenament corespunzătoare. În această sală, exercițiile produc un efect de lungă durată, fortificând sănătatea și ajutând la menținerea formei și greutății obținute.

Sala de forta este dotată cu cele mai noi sisteme de condiționare și ventilare a aerului, precum și de încălzire, de aceea, sportul în incinta acesteia se desfășoară în condiții confortabile. Aerul este curat și proaspăt, bogat în oxigen, iar omul cunoscător înțelege importanța respirației în executarea oricăror exerciții fizice. De asemenea, pentru confortul vizitatorilor în sala de forta sunt instalate vestiare comode pentru femei și bărbați, și cabine de duș. În sala de forta există aparataj tehnic audio și TV, pentru ca clienților noștri să le fie mai agreabil și interesant să facă exerciții sportive sub îndrumarea antrenorului.

devushka  zal2

  

“Gonvaro – SportClub” vă propune următoarele prețuri:

pentru abonamentele pe o perioadă de până la 3 luni - 500 lei

pentru abonamentele pe o perioadă de la 4 până la 6 luni - 450 lei

pentru abonamentele pe o perioadă de la 7 până la 12 luni - 400 lei

un singur antrenament 50 lei

 

Avem și sală de fitness aerobic pentru femei. 

prima vizită este gratis

  

“GONVARO – SPORTCLUB” VĂ PROPUNE ABONAMENT DE ZI LA TOATE SERVICII LA SALA DE FORTA

intrari NELIMITATE pe perioada unei luni

vizita zilnică de la 11:00 la 17:00

prețul pentru abonament lunar - 400 lei

  

Veniți la noi neapărat și convingeți-vă de calitatea excelentă a serviciilor oferite. Primul exercițiu (de inițiere) este gratuit. Clienții care au procurat abonament pot frecventa sala de sport nelimitat și la orice oră de funcționare.

În sala noastră de forta lucrează antrenori experimentați și profesioniști. Exercițiul individual cu specialistul se plătește separat și se deosebește printr-un preț convenabil. Antrenorul selectează programul exercițiilor, explică metodele corecte de utilizare a echipamentelor de antrenament, vă consultă în ceea ce privește lucrul asupra anumitor grupuri de mușchi. Pentru fiecare client se poate elabora un program individual de antrenament în care se vor lua în considerare scopurile propuse și starea fizică a clientului. Acest serviciu este oferit atât persoanelor fizice cât și celor juridice.

IMG 0138  IMG 0151

 

Instructorul de serviciu

Instructorul de serviciu exercită funcțiile de instructor al salii de forta, precum și de antrenor personal, care lucrează în sală într-un anumit interval de timp (ore de serviciu). El întotdeauna vă va ajuta să ajustați aparatul de antrenament , de asemenea, vă va arăta metodele corecte de utilizare a echipamentelor sportive. În caz de necesitate, instructorul de serviciu poate asigura securitatea vizitatorilor în timpul exercițiului cu greutăți mari. În afară de aceasta, instructorul de serviciu efectuează instructajul inițial obligatoriu pentru toate persoanele care au venit pentru prima dată în sala de forta Gonvaro.

Instructajul inițial (introductiv)

Acest tip de instructaj se efectuează cu toți vizitatorii care vizitează sala de forta pentru prima dată. Instructorul de serviciu îi inițiază pe noii veniți în ceea ce privește echipamentele aflate în sala de forta, regulile și metodele de utilizare a acestora, precum și serviciile suplimentare ale centrului sportiv.

E important să știți!

Antrenorul de serviciu nu este obligat:să facă clientului un program individual de antrenament, să atenționeze asupra modului greșit de efectuare a exercițiilor fizice la echipamentele sportive, să ofere consultații privind dietele și metodele de antrenament. Pentru acestea există antrenorul personal, care, în mod individual, pentru fiecare client va oferi toate informațiile necesare pentru ca acesta din urmă să își atingă scopul propus..

Antrenorul personal

Antrenorul personal este un specialist în antrenamentul de forță și aerobic, precum și în antrenamentul de stretching. El cunoaște la nivel profesionist problemele ce țin de alimentația corectă și acumularea masei musculare, determină în mod individual mărimea solicitărilor, precum și recomandă exerciții pentru normalizarea greutății corpului.

Accesibilitatea echipamentelor

Gonvaro-SportClub este dotat cu un număr suficient de echipamente de antrenament. Întotdeauna este acces liber la aparate. La dispoziția clienților sunt puse 20 de aparate de antrenament de forță și 10 aparate de antrenament cardio, gantere de la 1 la 50 kg, haltere, diverse greutăți, amortizoare de cauciuc, mingi și multe altele. Toate echipamentele sunt executate de către cei mai buni producători europeni de articole sportive.
Alte serviciile noastre
sportzal-2 tenis-2 biliard-2
SALA SPORTIVA
TENIS DE MASA
SALA DE BILLIARD